Anasayfa / Okulumuz / Haberler / KÜÇÜK ÇOCUKLARDAN BÜYÜK KAMPANYA

KÜÇÜK ÇOCUKLARDAN BÜYÜK KAMPANYA

MOSB Anaokulu’ndan 5 yaşlarındaki 40 minik öğrenci Türk Kızılayı Manisa Şubesi’ne kıyafet yardımında bulundu. Minik öğrenciler güzel bir şekilde kolilere yerleştirdikleri kıyafetleri Kızılay yetkililerine teşekkür etti.  Kızılay, öğrencilerin bağışladığı bu kıyafetleri ihtiyaç sahibi insanlara dağıtacak. Kızılay yetkilileri, kendileri küçük olmasına rağmen yürükleri büyük olan miniklere teşekkür etti. MOSB Anaokulu Müdürü Ayşe Ebru Kopal, “Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk kapsamında 149 yıldır ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzatan Türk Kızılay’ına bir nebzede olsa destek vermekten dolayı çok mutluyuz. Kendilerine bu güzel duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.