Anasayfa / Okulumuz / Haberler / KENDİ KİTABIMI KENDİM YAZIYORUM

KENDİ KİTABIMI KENDİM YAZIYORUM

Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Anaokulunda okuyan minik öğrenciler önemli bir etkinliğe imza attı. MOSB Anaokulu Kitap Kulübünden 9 öğrenci, Yazar Eğitmen Nur Eda Kasap Süslü eşliğinde “Kendi kitabımı kendim yazıyorum” etkinliği kapsamında 8 hafta boyunca farklı konuları ele alarak 8 kitap yazdı. Düzenlenen imza gününde öğrenciler kendi yazdıkları kitaplarını aileleri için imzaladı.

Çocukların yaratıcılıklarını ortayı çıkarmak amacıyla böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini vurgulayan Süslü, “Kendilerinin kendi çizgileriyle kendi cümlelerini böyle bir kitapta oluşturmalarını arzu ettik. Bunlar ölümsüz birer hatıra oldu. Her hafta farklı birer konu ele aldılar. Hayvanlar, çevremizde doğa, öğretmenlik gibi konularda yazdılar. İmza günü düzenleyerek öğrencilerin aileleri için kitaplarını imzalatmalarını sağladık” diye konuştu. MOSB Anaokulu Müdürü Ayşe Ebru Kopal ise, öğrencilerin kendilerini geliştirmesi açısından bu tür çalışmaların önemli olduğunu belirterek, MOSB yönetimi başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.