Anasayfa / Okulumuz / Haberler / MOSB'DAN ANNE-BABA EĞİTİMİ

MOSB'DAN ANNE-BABA EĞİTİMİ

MOSB Konferans Salonunda düzenlenen anne -baba eğitimlerin konuğu Hollanda Han Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Anton Van Dersen, "Çocuklarla Felsefe Yapmak" konusuna değindi. Anne ve babaların çocuklarında erken yaşta nasıl düşünme becerisini kazandırabileceklerini nasıl bir tutum izlemeleri gerektiğini ebeveynlere örneklerle açıkladı. Sanata Dharma Üniversitesi Öğretim Görevlisi Montessori Uzmanı Elisabeth Maya Desinari "Evde Montesori uygulamaları "isimli bir seminer ile anne ve babalara eğitim verdi.

Okul Müdürü Ayşe Ebru Kopal, “Anne-baba eğitimlerimiz sayesinde ailelerin okul öncesi eğitimde bizlerle aynı bakış açısından bakabilmelerini hedefliyoruz. Ailelerle İyi bir işbirliği çocuğun gelişimi açısından önemli ve gözden kaçırılmaması gereken bir noktadır. Bizlerde kurum olarak bunun bilincinde ailelerimize gereken desteği vermeye hazırız” dedi.