Anasayfa / Okulumuz / Hakkımızda

Hakkımızda

13 KASIM 2014 tarihinden itibaren eğitim – öğretim çalışmalarına başlayan ve önceliği kadın çalışanlara hizmet vermek olan Mosb Gündüz bakımevi olarak başlangıç yapıp,22-08-2017 tarihi itibari ile MOSB Anaokulu olarak devam etmekte olan okulumuz  3 – 6 yaş arası çocuklara bakım ve eğitim hizmeti sağlamak amacıyla kurulmuş bir okul öncesi eğitim kurumudur.

MOSB Anaokulu, özel bir mimari proje ile yapılandırılmıştır. Akıllı bina teknolojileri ile donatılmış, güvenli, ferah, huzurlu bir yapıya sahip olan ve tecrübeli kadrosuyla gelişmiş eğitim sistemlerinin uygulandığı okulumuz, ‘çocuklar, her şeyden önce sevgi ile büyüyecekler’ ilkesi doğrultusunda 160 çocuğa hizmet verebilecek kapasiteye sahiptir.

MOSB Anaokulu, her çocuk; eşsiz ve saygındır. Çocuklarımızın fiziksel, bilişsel, sosyal ve duygusal gelişimin desteklemeye yönelik eğitim programları ile en değerli varlıklarımız emin ellerde…